Steak burrito
april 11, 2021
Store bøffer, stærk salsa, frisk guacamole og to slags ost. What’s not to love?
Steak burrito
Personer
3
PersonerTilberedning
30
minutesSamlet tid
30
minutesLad mig introducere et af de bedste måltider jeg længe har lavet! En lækker og greasy steak burrito.
Ingredienser
2 stk bøffer af oksekød (ribeye eller filet)
1 stk grøn peberfrugt
1 stk medium stærk chili
1 stk bøftomat
3 stk avocadoer
1 stk lime
2 fed hvidløg
1 stk rødløg
2 spsk god olivenolie
100 g rød cheddar ost
50 g vesterhavsost
3 store madpandekager
Vejledning
- BØFFER
- Krydr bøfferne med salt og peber. Svits dem af på en brandvarm pande i 3-4 minutter på hver side. Lad dem derefter hvile i 8-10 minutter. Slut evt. af med en god klat smør, som vist i videoen ovenfor. Steg bøfferne til rare-medium rare.
- Skær bøfferne i 1 cm. tykke skiver.
- SALSA
- Varm en pande på høj styrke uden fedtstof. Snit peberfrugterne, et fed hvidløg og halvdelen af chilien. Svits det af som vist i videoen ovenfor.
- Snit bøftomat og et halvt rødløg i små tern. Mix det hele i en blender til grov konsistens. Smag til med salt og peber.
- GUACAMOLE
- Rør groftsnittede avocadoer, 1 fed fintsnittet hvidløg, en halv fintsnittet chili, et halvt fintsnittet rødløg, et bundt groftsnittet koriander og to spsk. god olivenolie sammen indtil cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
- SAMLING
- Riv ostene ud over madpandekagerne. Fordel derefter kød, salsa og guacamole ud over. Fold burritoen som vis i videoen ovenfor. Grill i en toaster eller på panden i 5-7 minutter indtil sprød.
Video
Har du prøvet denne opskrift? Tag et billede og tag @jacob_jorgsholm på instagram
Recipe Card plugin by WPZOOM