Rodfrugtschips
april 11, 2021
Opskriften på de lækreste rodfrugtchips!Glem alt om chips i ovnen. Se i denne opskrift hvordan du på 25 minutter friterer lækre og sprøde rodfrugtchips i dette tilfælde jordskokkechips, der kan holde sig længe. Spis dem som snacks, smid dem ovenpå salaten eller i suppen.
Rodfrugtschips
Personer
2
PersonerForberedelse
10
minutesTilberedning
15
minutesSamlet tid
25
minutesDenne opskrift er lavet med jordskokker. Du kan dog sagtens bruge samme teknik og temperatur som beskrevet i opskriften med andre rodfrugter, og få det samme sprøde resultat.
Ingredienser
4 runde jordskokker
1 l fritureolie (brug evt. solsikkeolie)
termometer (valgfrit)
mandolinjern (valgfrit)
Vejledning
- Skær jordskokkerne tyndt på mandolinjern. Alternativt skæres de tyndt med kniv.
- Læg jordskokkerne i koldt vand i 10 minutter.
- Varm olien til ca. 175 grader.
- Tør jordskokke skiverne med rent viskestykke eller køkkenrulle.
- Friter jordskokke skiverne indtil olien stopper med at boble.
- Tag chipsene op fra olien med hulske og fordel på rent viskestykke eller køkkenrulle.
- Drys med salt og vent et par minutter. Så er der sprøde chips!
Video
Har du prøvet denne opskrift? Tag et billede og tag @jacob_jorgsholm på instagram
Recipe Card plugin by WPZOOM