Bearnaise Burger
maj 12, 2021
Her er opskriften på en helt fantastisk og simpel bearnaise burger. Simple ingredienser af højeste kvalitet. Brioche bolle, hakkebøf, lagret cheddarost, røget bacon og hjemmerørt bearnaise mayo – what’s not to like???
Bearnaise burger
2
Personer20
minutes20
minutes40
minutesHerunder finder du opskriften på en lækker hjemmelavet bearnaise burger. Har du råvarerne klar og mayonnaisen rørt, tager det maks 20 minutter at lave dette greasy mesterværk af en burger. Laver du ikke en hjemmelavet mayo, vil jeg anbefale dig at bruge Hellmanns mayo.
Ingredienser
400 g hakket oksekød
4 skiver bacon
4 skiver cheddar ost (jeg bruger lagret og krystalliseret cheddar)
2 stk brioche burgerboller
100 g hjemmerørt mayonnaise
0.5 stk chili
2 fed hvidløg
0.5 stk skalotteløg
25 g frisk estragon
2 blade sprød salat
1 stk stor tomat
Vejledning
- Varm en pande med lidt olie. Steg bacon på medium varme i ca. 7-8 minutter. Vend det jævnligt.
- Form to bøffer og krydr med salt og peber. Steg bøffen af på panden med bacon i ca. 2-3 minutter på hver side. Når bøffen vendes første gang, lægges 2 skiver ost oven på hver bøf.
- Tag bacon af panden. Færdiggør bøfferne i ovnen i 3-5 minutter. Halver bollerne og varm dem på panden, så de absorberer fedtet fra bacon.
- Snit chili, hvidløg, skalotteløg og estragon fint. Rør sammen med mayonnaisen.
- Byg burgeren med mayonnaise på begge boller, salat, bacon, bøf og tomat
Video
Har du prøvet denne opskrift? Tag et billede og tag @jacob_jorgsholm på instagram
Recipe Card plugin by WPZOOM