Skip to main content

Carpaccio Pizza

maj 12, 2021


To ting jeg elsker. Pizza og oksecarpaccio – hvorfor ikke forene de to retter? Her er min opskrift på en fantastisk carpaccio pizza. De færreste har en pålægsmaskine derhjemme, derfor vil jeg anbefale at købe den færdiglavede carpaccio, der hvor du handler ind.

Carpaccio Pizza

5 from 1 vote
Recipe by Jacob Jørgsholm Course: Carpaccio pizzaCuisine: Italien
Antal

1

Stk
Tilberedning

30

minutes
Samlet tid

29

minutes

Følg med på min Youtube kanal og hjemmeside, hvor der er opskrifter på pizzadej, pizza sauce og et hav af lækre pizzaer!

Ingredienser

  • 100 g revet mozzarella
    75 g revet parmesan
    8 skiver carpaccio kød
    1 håndfuld rucola
    2 spsk soltørrede tomater
    1 spsk trøffelpulver
    4-6 basilikumblade
    god olivenolie
    hvid pizzasauce (se min opskrift her på siden!)
    pizzadej (se min opskrift her på siden!)

  • 100 g revet mozzarella

  • 75 g revet parmesan

  • 8 skiver carpaccio kød

  • 1 håndfuld rucola

  • 2 spsk soltørrede tomater

  • 1 spsk trøffelpulver

  • 6 stk basilikumblade

  • god olivenolie

  • hvid pizzasauce (se min opskrift her på siden!)

  • pizzadej (se min opskrift her på siden!)

Vejledning

  • Ælt pizzadejen ud. Fordel den hvide pizzasauce, mozzarella og ca. 25 g parmesan ud over pizzaen.
  • Bag 7-9 minutter på 250 grader varmluft.
  • Fordel oksekødet ud over pizzaen. Derefter fordeles rucola, parmesan, soltørrede tomater, frisk basilikum og trøffelpulver ud over pizzaen.

Video

Har du prøvet denne opskrift? Tag et billede og tag @jacob_jorgsholm på instagram