McDonalds’s chicken nuggets
april 11, 2021
Så er det tid til endnu en episode af serien “Fastfood derhjemme”. I episode 06 prøver jeg at efterligne MCDonald’s verdenskendte chicken nuggets. I fællesskab med min morfar og min canadiske kone, smager vi mit resultat op mod de “ægte” nuggets.
McDonalds’s chicken nuggets
Personer
4
PersonerTilberedning
45
minutesSamlet tid
45
minutesHerunder finder du opskriften og videoen til greasy chicken nuggets!
Ingredienser
3 stk kyllingebryster med skind
2 spsk aromat/MSG
0.5 stk løg
2 fed hvidløg
2 tsk hvidløgssalt
2 tsk løgpulver
1 spsk olivenolie
2 dl hvedemel
1 dl paneringsrasp
2 l neutral olie til fritering
2 dl majsmel
0.5 dl majsstivelse
Vejledning
- Skær kyllingebrysterne med skind i tern og kom dem i en blender. Tilsæt et halvt snittet løg, 1 spsk aromat/MSG, 2 fed hvidløg, 1 teske hvidløgssalt, 1 teske løgpulver, 1 spsk olivenolie, 1 spsk vand og salt og peber. Blend på medium styrke indtil fast konsistens.
- Form nuggets som vist i videoen ovenfor.
- Bland 1 dl hvedemel og 1 dl paneringsrasp sammen. Vend dine nuggets i paneringen og læg dem på et stykke bagepapir og stil på køl i minimum 15-20 minutter.
- Varm olien i en gryde til ca. 190 grader.
- Rør 1 dl hvedemel, 2 dl majsmel, 1 spsk aromat/MSG, 1 teske hvidløgssalt, 1 teske løgpulver, ½ dl majsstivelse, salt og 2,5-3 dl vand sammen med et piskeris, til du har en lækker og klumpfri dej.
- Fritér nuggets i ca 4-5 minutter til gyldne.
Video
Har du prøvet denne opskrift? Tag et billede og tag @jacob_jorgsholm på instagram
Recipe Card plugin by WPZOOM