Hjemmelavede taquitos
april 11, 2021
I en ny serie sideløbende med mine normale madvideoer, udfordrer jeg mig selv og prøver at kopiere fastfood klassikere. I denne video og opskrift gør jeg et forsøg på at kopiere opskriften på vores alle sammens elskede 7-Eleven taquitos, som mange, inklusiv mig selv, elsker at købe på vej hjem fra en våd bytur.
Hjemmelavede taquitos
2
Personer40
minutes40
minutesHerunder finder du opskriften og videoen til lækre snaskede taquitos.
Ingredienser
1 spsk salt
s spsk margarine
1 tsk bagepulver
0.5 tsk sukker
0.5 dl lunkent vand
1 stk lille kyllingebryst
3 spsk paprika
3 spsk cayennepeber
3 spsk chiliflager
3 spsk hakkede jalapeños
2 spsk smør til stegning
125 g flødeost
0.5 bdt purløg
Neutral olie til fritering
Vejledning
- Dej
- Ælt mel, salt, margarine, bagepulver, sukker og lunkent vand sammen til en fast og elastisk dej. Lad dejen hvile overtrukket med film imens fyldet laves.
- Kylling
- Varm en pande med lidt olie. Krydr kyllingebrystet i salt, peber, 1 spsk paprika, 1 spsk cayennepeber og 1 spsk chiliflager. Svits kyllingebrystet af på panden og færdiggør med smør som vist i videoen ovenfor.
- Fyld
- Bland flødeost, salt, peber, 2 spsk paprika, 2 spsk cayennepeber, 2 spsk chiliflager, finthakkede purløg og jalapenos sammen.
- Skær kyllingen i små tern og bland i fyld-mixen.
- Samling
- Sæt olie over til fritering. Varm olien til ca. 180 grader.
- Del dejen i 5-6 lige store portioner. Rul dejen ud i rektangulære former. Læg fyldet i midten og saml som vist i videoen ovenfor. Husk at luk alle åbninger!
- Fritér i ca. 3-4 minutter.
Video
Har du prøvet denne opskrift? Tag et billede og tag @jacob_jorgsholm på instagram
Recipe Card plugin by WPZOOM