Chili cheese tops
april 11, 2021
I en ny serie sideløbende med mine normale madvideoer, udfordrer jeg mig selv og prøver at kopiere fastfood klassikere. I episode 03 “Chili cheese tops” prøver jeg at kopiere McDonald’s klassiske opskrift. Jeg laver dog en udgave med “rigtige” oste, cheddar, mozzarella og gouda.
Chili cheese tops
4
Personer45
minutes45
minutesDenne gang har jeg med vilje ikke kigget på andre lignende opskrifter, men prøver udelukkende at kopiere opskriften ud fra smag og duft af den oprindelige McDonald’s chili cheese top.
Skriv endelig i kommentarfeltet på Youtube, hvis du har nogle idéer til andre fastfood klassikere, jeg skal kopiere i mine kommende videoer!
Ingredienser
125 g revet mozzarella
75 g revet orange cheddar ost
75 g revet chili-gouda ost
50 g jalapeños på glas
2 spsk løgpulver
2 spsk hvidløgssalt
100 g hvedemel
3 stk æg
1 dl sødmælk
1 spsk paprika
1 l neutral olie
Vejledning
- Ostemix
- Sæt en gryde over med kogende vand. Placer en skål oven på gryden.
- Riv de tre oste ned i skålen. Tilføj finthakkede jalapenos, 1 spsk løgpulver og 1 spsk hvidløgssalt. Vend med en dejskraber indtil alt osten er smeltet.
- Form dine chili cheese tops på et stykke bagepapir. Vend nænsomt i mel og frys i 30 minutter.
- Panering
- Pisk æg og sødmælk.
- Mix hvedemel, 1 spsk løgpulver, 1 spsk hvidløgssalt og 1 spsk paprika.
- Dobbelt paner dine chili cheese tops. Først i æg/mælk, derefter i paneringsmixen, tilbage i æg/mælk og endnu en gang i paneringsmixen.
- Varm olien til ca. 180 grader. Fritér chili cheese tops i ca. 3 minutter.
Video
Har du prøvet denne opskrift? Tag et billede og tag @jacob_jorgsholm på instagram
Recipe Card plugin by WPZOOM