Skip to main content

Spicy fish tacos

april 11, 2021

Så er vi igang igen efter 3 ugers pause, hvor jeg har holdt fokus på at genåbne min restaurant, Feed Bistro. Efter stor efterspørgsel kommer her vores nye serie “Middag på 10 minutter”, inspireret af mit store idol Gordon Ramsay, hvor jeg på tid laver nemme og budgetvenlige retter. I anden episode laver jeg mexicanske fish tacos med chili mayo og en frisk og spicy salsa.

Spicy fish tacos

2 from 4 votes
Recipe by Jacob Jørgsholm Course: Spicy fish tacosCuisine: Forret
Antal

4

Stk
Tilberedning

15

minutes
Samlet tid

14

minutes

Mine fish tacos blev rimeligt spicy. Er du ikke til dette bør jalapenos og evt. chili undlades i opskriften.

Ingredienser

  • 300 g hvid fisk (torsk, kulmule eller lignende)

  • 1 L neutral olie til fritering

  • 300 g hvedemel

  • 2 spsk hvidløgspulver

  • 2 spsk paprika

  • 2 spsk karrypulver

  • 25 cl mørk øl

  • 1 stk æg

  • 0.5 stk rød chili

  • 0.5 stk rødløg

  • 1 fed hvidløg

  • 1 stk avocado

  • 50 g dåsemajs

  • 1 stk lime

  • 1 tsk  rørsukker

  • 1 stk bøftomat

  • 1 bdt koriander

  • 1 spsk jalapeños

  • 50 g fetaost

  • 4 stk tacos

  • 2 spsk creme fraiche

  • 2 spsk mayonnaise

  • 1 spsk chilisauce

Vejledning

  • Du kan se vejledningen til retten i videoen nedenfor

Video

Har du prøvet denne opskrift? Tag et billede og tag @jacob_jorgsholm på instagram